[分享]艾尔比恩谷仓艺术展览空间

发表于2016-08-02     883人浏览     0人跟帖     总热度:12  

分类:文化建筑

内容:实景照片

图片:1张

艾尔比恩谷仓艺术展览空间第1张图片

旧的巴尔彻农场是一个十七世纪时期的农舍,包含了一些谷仓和马厩。建筑体量本身被定义成了古迹建筑,项目场址也成为了小弥尔顿的保护区。项目的理念是转换并提供一个新的现代艺术和展览空间,这有利于对场址的保养,项目包含了一个餐厅和围绕着一个隐秘的图书室的办公室,这个隐秘的图书室位于项目的中心部分。这个图书室是项目理念的核心,图书室有四扇密门,打开这厮山们在就可以将图书室与周围的空间连接起来了。 当这些密门是关闭的时候,周围的房间就与图书室中所有边上的书架所对齐。项目拥有一个镜像抛面的钢屋顶,所以看起来无限延伸的书架这使得人们能够感知到双倍高的空间。一组薄的L形钢板创造了一个非常轻的悬臂式阳台,在保持它们视觉垂直性的同时,还可以让人们接近更高的书架,与周围光线很强的房间相比,这就在私人的氛围中创造了一个阅读室。主要的谷仓位于住宅庭院环境的旁边,在大街上是看不到的。 译者:蝈蝈 Old Belchers Farm is a 17th Century farmhouse with a collection of barns and stables. The buildings have Historic Interest Building Status and the property falls within the Conservation Area of Little Milton.The project brief was for a conversion that was to offer a new contemporary art and exhibition space that would help contribute to the upkeep of the estate, consisting of a dining room and offices that wrap around a hidden library at the centre of the project.This library, the heart of the concept, contains four secret doors that when opened connect to the surrounding spaces. When these doors are closed, the room is lined with bookshelves on all sides. It has a mirrored polished steel ceiling, which doubles the perceived height of the space by creating bookshelves that seem to extend to infinity. A set of thin L-shaped steel plates create a very light cantilevered balcony, allowing access to the higher bookshelves while maintaining their visual verticality.This creates a reading room with an intimate ambiance contrasting with the surrounding bright lit rooms.The main barn is located aside from the house courtyard setting, out of view from the High Street.

扫码加入筑龙学社  ·  建筑设计微信群 为您优选精品资料,扫码免费领取
分享至

分享到微信朋友圈 ×

打开微信"扫一扫",扫描上方二维码
请点击右上角按钮 ,选择 

opepejgfg

北京 海淀区 | 建筑设计

4 关注

11 粉丝

108 发帖

0 荣誉分

该博主未添加简介

猜你爱看

添加简介及二维码

简介

还可输入70字

二维码(建议尺寸80*80)

发站内信息

还可输入140字
恭喜您已成功认证筑龙E会员 点击“下载附件”即可
分享
福利
加入微信交流群
精品资料,免费课程
2/20