[资料]阿姆斯特丹设计工作室

发表于2016-06-23     716人浏览     1人跟帖     总热度:73  

Uxus,用可叠放的架子在泰特现代艺术馆新设计了一家礼品店,该店预计将于本周内向公众开放。店的具体位置在画廊一角,建筑师是秦特现代艺术馆的设计师Herzog & de Meuron。整个店面共被分为三部分-大众区、精品区和儿童区。每一部分的装修材料都不一样,设计师使用不同纹理不同感觉的木头做成展示架。在整个精品店里有许多专门订制的可叠放家具,以及模块的组合,这么一来,人们可以根据不同的展览类型,相应调整所售卖产品的摆放。儿童区里使用了鲜艳明快的颜色,书架里还加入了圆形的文件架。

Amsterdam studio Uxus has designed a gift shop with stackable shelving for the new Tate Modern extension, which is set to open to the public this week (+ slideshow).The store is housed at the base of the angular gallery, designed by original Tate Modern architects Herzog & de Meuron.It will be divided into three zones – generalist, specialist and children. Each zone is defined by the material palette, which uses different accents of wood for the display modules.Throughout the gift shop, a purpose-designed system of stackable furniture and modules allows displays to be reconfigured to keep up with changing exhibitions and events.In the children's area, brightly coloured, circular cubbyholes are incorporated into the books阿姆斯特丹设计工作室_1helves

扫码加入筑龙学社  ·  建筑设计微信群 为您优选精品资料,扫码免费领取
分享至

分享到微信朋友圈 ×

打开微信"扫一扫",扫描上方二维码
请点击右上角按钮 ,选择 

 发表于2016-06-23   |  只看该作者       筑龙币+10

2

赞!期望能看到更多图片学习学习

恭喜您已成功认证筑龙E会员 点击“下载附件”即可
分享
福利
加入微信交流群
精品资料,免费课程
2/20